Početna » ГРАДСКИ БАЗЕН СЕ ВРАЋА ПОД ОКРИЉЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

ГРАДСКИ БАЗЕН СЕ ВРАЋА ПОД ОКРИЉЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар

Сада је већ дефинитивно да ове године закупац базена у Смедеревској Паланци ”Вода Синђелић” неће отворити овај објекат за грађане како би током лета Паланчани имали где да се расхлађују. Додуше и када је радио последњих осам година, био је мали број оних који су могли да финасирају улазнице за двоје и више деце и остале трошкове за дан купања.По свему судећи од следеће године ствари ће се променити па ће Паланчани свој базен добити назад.
Општинско веће општине Смедеревска Паланка утврдило је Одлуку којом се овлашћује председник општине Никола Вучен да спроведе поступак споразумног раскида уговора о закупу градског олимпијског базена „Милан Елезовић“, закљученог између Општине и предузећа „Вода Синђелић“ РУЦ Ждрело доо, који је потписан на 50 година односно до 2065. године.
Ово је био један од најштетнијих уговора по нашу Општину, који смо наследили из претходног периода. Поступак раскида уговора трајао је дуго, јер смо проналазили најбоље решење како бисмо имали  што мање штете по општински буџет.
У наредних месец дана очекујемо потписивање споразумног раскида уговора, и на тај начин општина Смедеревска Паланка после пуних 8 година враћа базен својим суграђанима. Ове сезоне базен неће радити јер ће у наредном периоду уследити додатна улагања у реновирање базена и пратећих садржаја како бисмо објекат припремили за идућу летњу сезону,рекао је Никола Вучена председник општине Смедеревска Паланка.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept