Početna » ИДЕНТИТЕТ И УЗРОК СМРТИ ПРОНАЂЕНОГ ЛЕША У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ И ДАЉЕ НЕПОЗНАТ

ИДЕНТИТЕТ И УЗРОК СМРТИ ПРОНАЂЕНОГ ЛЕША У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ И ДАЉЕ НЕПОЗНАТ

од Паланка данас
0 Коментар

Јуче поподне обављена је обдукција тела које су ловци пронашли у Великој Плани, недалеко хиподрома, у недељу око поднева. Мада су међии објавили да је поред леша нађена торбица са личним документима, из надлежног тужилаштва се још устежу да саопште име, јер је тело у фази распадања непепознатљиво, баш као што није познат ни узрок смрти, мада на телу, по резултату обдукције, нису пронађени трагови насиља.Због трулежних промена, како се у налазу обдиукције наводи, није могуће утврдити тачан узрок смрти, али нису уочене било какве повреде на вештаченим деловима тела које би указивале на евентуалну насилну смрт. Наставља се, потом се каже, даљи рад на идентификацији леша и утврђивања свих околности.

Тело је, подсећамо, пронађено у подмаклој фази распадања, при томе и обезглављено, глава је била од њега одвојена, а животиње су леш оглодале, укључујућии лице и интимне делове, тако да чак ни пол леша није лако утврдити. Отуда и све ове резерве изнете у налазу обдуцента.

Извор Подунављеинфо


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept