четвртак, јун 20, 2024
Početna » ЈОШ ЈЕДНА ОЛАКШИЦА ЗА НАШЕ ПЕНЗИОНЕРЕ Уз Пензионерску картицу 30 одсто попуста на услуге “Србија воза”

ЈОШ ЈЕДНА ОЛАКШИЦА ЗА НАШЕ ПЕНЗИОНЕРЕ Уз Пензионерску картицу 30 одсто попуста на услуге „Србија воза“

Директор Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање Реља Огњеновић и в.д. генералног директора Акционарског друштва за железнички превоз путника "Србија воз" Иван Булајић данас су потписали споразум о сарадњи на пројекту Пензионерска картица.

од Паланка данас
0 Коментар

Потписивањем овог споразума, корисници Пензионерске картице моћи ће да остваре 30 одсто попуста приликом коришћења услуга „Србија воза“.Булајић је истакао да је ово велики дан за „Србија воз“ јер пензионери чине велики сегмент путника.

„Ово је за нас велики дан, јер смо овим дали озбиљно повољније услове за велики сегмент наших путника – онима о којима водимо рачуна, а то су пензионери. Овај попуст од 30 одсто који ће моћи да искористе кроз свој програм пензионерске картице представља шансу за њих, да своје дане проведу у обиласку наше земље и уживају у нашим возовима и услугама које пружамо“, рекао је Булајић.

Огњеновић је подсетио да је примена пензионерских картица почела 1. октобра и да се до сада пријавило милион најстаријих грађана, али позвао они који то нису учинили, да то ураде што пре јер предстоји још попуста и изненађења.

„Наставили смо да анимирано и привредна друштва и јавна предузећа и захваљујем Србија возу и свима који су препознали значај оваквих споразума. Ово је још један доказ како држава бирине о пензионерима, и поред повећања пензија помоћи од 20.000 динара у новембру“, рекао је Огњеновић.

Ово је велика и значајна помоћ за најстарије суграђане, додао је, и најавио да ће у наредним данима на конференцији за медије бити представљени и нови велики попусти, али и све оно што држава чини за пензионере у Србији.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept