Početna » KАЛЕНДАР НЕРАДНИХ ДАНА ЗА 2024. ГОДИНУ ЋЕ СЕ ДОПАСТИ ВЕЋИНИ: Моћи ће фино да се споји, ОВО СУ СВИ ДАТУМИ

KАЛЕНДАР НЕРАДНИХ ДАНА ЗА 2024. ГОДИНУ ЋЕ СЕ ДОПАСТИ ВЕЋИНИ: Моћи ће фино да се споји, ОВО СУ СВИ ДАТУМИ

У мају месецу грађани Србије ће имати највише нерадних дана

од Паланка данас
0 Коментар

Ближи се крај године и остало је још мало нерадних дана. Све занима каква ће ситуација бити у 2024.

Оно што ће многе обрадовати јесте то да се Ускрс пада 5. маја, што, када се споји са празником рада, даје пуно везаних слободних дана.Дакле, у мају месецу грађани Србије ће имати највише нерадних дана, затим у јануару када се због Нове године и Божића одмара укупно 3 дана (1, 2. и 7. јануар), током фербуара биће 2 слободна дана поводом Дана државности (15. и 16. фебруар), док ће се један дан одмарати у новембру, а поводом Дана примирја у Првом светском рату (11. новембар).

Државни и верски празници који се празнују у Републици Србији 2024:

Нова година – 1, 2. и 3. јануар. Божиц, верски празник – 7. јануар. Сретење – Дан државности – 15. и 16. фебруар. Ускрс – 5. мај., верски празник – поцев од Великог петка закљуцно са другим даном Ускрса – 3., 4., 5., 6. мај. Празник рада – 1., 2. мај. Дан примирја у Првом светском рату – 11. новембар. Ако један од дана када се празнује државни празник Републике Србије падне у недељу, не ради се првог наредног радног дана.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept