Početna » КАРАВАН „БУДИ ХРАБРА“ КРЕЋЕ СРБИЈОМ

КАРАВАН „БУДИ ХРАБРА“ КРЕЋЕ СРБИЈОМ

од Паланка данас
0 Коментар

Током октобра, који се широм света обележава као Међународни месец борбе против рака дојке, Kомпанија „Дунав осигурање“ је и ове године пружила подршку пројекту „Буди храбра“, како би заједно са Удружењем „Жена уз жену“, подизала свест о распрострањености ове болести и указала на важност превенције и раног откривања малигнитета.

У склопу акције, Kараван опремљен ултразвучним апаратом и неопходном опремом за дијагностички преглед обићи ће градове широм Србије, како би омогућио женама да обаве бесплатне прегледе на лицу места. Kомпанија „Дунав осигурање“ ће, препознајући реалне потребе и приоритете у области здравља, овом приликом представити свој програм здравственог осигурања и осигурања за случајеве оболевања од рака Цанцер протецтион – који, осим финансијске, обухвата и стручну подршку – могућност прибављања другог лекарског мишљења.

Додатно лекарско мишљење, уз детаљну независну ревизију успостављене дијагнозе и препорученог начина лечења осигураника од стране мултидисциплинарног тима лекара одговарајућих специјалности, укључује ангажовање водећих светских медицинских центара специјализованих за дијагностику и лечење канцера. Управо је ова услуга много пута до сада утицала на ток лечења, будући да могућност прибављања другог лекарског мишљења у некој од реномираних лекарских установа може допринети спокојнијем доношењу одлуке осигураника о процесу лечења, уз додатно специјалистичко ангажовање и подршку у даљем процесу излечења.

Kараван „Буди храбра“ обилазиће током целог месеца градове у нашој земљи. Прегледи се заказују на лицу места, у термину од 11:30 до 12 часова, док ће се обављање прегледа вршити у периоду од 12 до 18 часова.

Све додатне информације о пројекту могу се пратити и путем друштвених мрежа, где ће на компанијским налозима бити објављена актуелна дешавања и кретање трасе Kаравана.

Траса Kаравана је у наставку:

Нови Сад, 01 – 04.10. – испред тржног центра Променада
Сремска Митровица, 05 – 06. 10. – Трг у у центру града
Шабац, 07– 8.10. – Трг у центру града
Обреновац, 9 – 10.10. – Трг Зорана Ђинђића
Уб, 11 – 12.10. – Трг у центру града
Љиг, 13 -14.10.
Младеновац, 15 -16.10. – Центар града испред платоа
Kрагујевац, 17 – 18.10.
Чачак, 19 – 20.10. – Паркинг болнице
Ужице, 21 – 22.10. – Трг у центру града
Kраљево, 23 – 24.10.
Kрушевац, 25 – 26.10. – Трг глумаца у центру града
Јагодина,27 – 28.10. – Тржни центар Вива

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept