Početna » КЛИКОМ ДО ПОСЛА: НСЗ организује виртуелни сајам запошљавања 30. новембра

КЛИКОМ ДО ПОСЛА: НСЗ организује виртуелни сајам запошљавања 30. новембра

ПРИЈАВЕ за виртуелни сајам запошљавања у организацији Националне службе за запошљавање (НСЗ), а уз подршку ГИЗ-а, отворене су за све заинтересоване грађане.

Сајам се одржава у четвртак, 30. новембра, од 10 до 16 часова, а грађани ће моћи да му приступе једноставном регистрацијом на веб-платформи која је отворена до почетка трајања сајма.Заинтересовани ће имати прилику да се упознају какве су могућности за запослење према нивоу квалификација и радном искуству. Могу да учествују сви незапослени, без обзира на то да ли се налазе на евиденцији НЗС.

Регистрација је веома лака, без потребе инсталирања било каквог додатног софтвера, а заинтересовани се могу регистровати и укључити онлајн са било ког уређаја, мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар.

Линк за регистрацију као и видео-упутство се могу наћи на сајту Националне службе.

Осим могућности да директно разговарају са послодавцима из 70 компанија које ће бити присутне на платформи кроз чет опцију, кликом на штанд са називом компаније, они који траже посао моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (ЦВ), да се директно пријаве на понуђене послове и слично.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept