Početna » КОЛИКО ЋЕ КОШТАТИ РЕГИСТРАЦИЈА ЕЛЕКТРИЧНОГ ТРОТИНЕТА? Ево која документа су вам потребна

КОЛИКО ЋЕ КОШТАТИ РЕГИСТРАЦИЈА ЕЛЕКТРИЧНОГ ТРОТИНЕТА? Ево која документа су вам потребна

У случају оштећења или уништења налепнице, по захтеву се може издати нова

од Паланка данас
0 Коментар

Како је раније прописано Правилником о начину издавања, вођења евиденција, изгледу и начину постављања налепнице за лака електрична возила, свако ко поседује овај електрични двоточкаш мораће да поднесе захтев за издавање налепнице.У захтеву за издавање налепнице треба навести личне податке (име и презиме, ЈМБГ, датум рођења, место рођења), податке о пребивалишту (место, поштански број, улица и кућни број, телефон, е-маил), као и податке о лаком електричном возилу(марка, трајна номинална снага електромотора, највећа конструктивна брзина, маса празног возила).

Уз захтев се мора доставити и техничка документација за лако електрично возило, из које се може утврдити марка возила, трајна номинална снага електромотора, највећа конструктивна брзина и маса празног возила.

Такође, уз њу је потребно доставити и фотокопију или очитану личну карту, попуњену и потписану изјаву на посебном обрасцу, али и доказ о уплаћеној накнади на име издавања налепнице за лака електрична возила. Приликом обраде захтева, на техничкој документацији, која је саставни део обавезне документације, уписује се серијски број налепнице, датум издавања, потпис лица које издаје налепницу, док ће се дијагонално преко предње стране стављати печат са ознаком „Издата налепница“.

У случају оштећења или уништења налепнице, по захтеву се може издати нова.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept