Početna » КОЛИКО НАС ЈОШ НЕРАДНИХ ДАНА ОЧЕКУЈЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ? Многи ће се разочарати

КОЛИКО НАС ЈОШ НЕРАДНИХ ДАНА ОЧЕКУЈЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ? Многи ће се разочарати

НАКОН пролећног распуста који пада за време васкршњих празника основци и средњошколци у Србији 7. маја се враћају у школске клупе.

од Паланка данас
0 Коментар

Сви запоселни грађани треба да знају да након ових празника до краја текуће године имају само још један нерадни дан!Ђаци су од 29. априла на распусту који се завршава у понедељак, 6. маја. На наставу се поново враћају 7. маја тако да су спојено са викендима ученици имали паузу од десет дана

Ученици у Војводини већ су били на пролећном распусту од 28. марта до 3. априла. Иначе, у Србији важе два школска календара. За школе на територији Војводине календар доноси Покрајински секретаријат за образовање, док за остатак Србије календар доноси Министарство просвете.

Што се тиче нерадних дана за запослене многи су спојили мини-одмор већ од 1. маја и враћају се на посао 7. маја у уторак. Ове године је нерадни дан и 6. мај односно Васкршњи понедељак и велики празник Ђурђевдан.

Треба знати да нас након овог дужег предаха од посла и обавеза до краја године чека само још један нерадни дан и то 11. новембар који ове године пада у понедељак и обележава се Дан примирја у Првом светском рату.

До тада већина запослених ће користити годишњи одмор током лета када многи одлазе на летовања или разна путовања како у нашој земљи тако и преко границе.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept