Početna » КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ: Пријаве за подстицаје у сточарству

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ: Пријаве за подстицаје у сточарству

ЈАВНИ позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје у сточарству за тов јунади, свиња, јагњади и јаради за 2024. отворен је до 11. априла, саопштило је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде. Захтеви се подносе преко платформе еАграр, односно портала еПодстицаји, посебно за сваку врсту товних грла, с тим да се за исту врсту товних грла подноси један захтев за остваривање права на подстицаје.

од Паланка данас
0 Коментар

Право на субвенције остварује носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, које испуњава услове прописане законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју, и које је у Регистру пољопривредних газдинстава извршило обнову регистрације за текућу годину.Укупно расположива средства по овом јавном позиву су 5,250 милијарди динара, а износ подстицаја по грлу у тову је 22.000 динара за јунад, по 3.000 динара за јагњад и јарад и 1.500 динара за свиње.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept