Početna » КРЕАТИВНИ РАДОВИ УЧЕНИКА ОШ ЛАЗАР СТАНОЈЕВИЋ У РАТАРИМА ЗА ВАСКРС И ЛУТКАРСКА ПРЕДСТАВА

КРЕАТИВНИ РАДОВИ УЧЕНИКА ОШ ЛАЗАР СТАНОЈЕВИЋ У РАТАРИМА ЗА ВАСКРС И ЛУТКАРСКА ПРЕДСТАВА

од Паланка данас
0 Коментар

Вредне руке ђака ОШ Лазар Станојевић у Ратарима у сусрет најрадоснијем празнику живота и здравља. Традиционално се прославља Васкрс у школи и ученици заједно са наставницима израђују креативне радове и паное. Уз поздрав Христос Васкрсе, ђаке су испратили на заслужен пролећни распуст.У петак, 26.04.2024. године, школа у Ратарима је угостила Луткарско позориште из Бијељине „Цврчак“.
„Срећко“ је луткарска представа која је освојила највише победа на разним фестивалима. Срећко је дечак који је кренуо у потрагу за својом срећом, за коју су му рекли да спава негде далеко.

 

Представа прати његов пут до тамо, на којем сусреће необичне ликове, који такође имају неке проблеме, те сви очекују да ће његова срећа, кад је нађе, и њима помоћи. Гледаоцу се ненаметљиво отварају питања: Да ли је човеку у животу довољно, како Срећко сматра, само то да има своју срећу?
Или је ту, ипак, потребно још нешто?
Наши гледаоци, ученици нижих разреда уживали су у Срећковој причи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept