Početna » Међународнa oлимпијадa енглеског језика HIPPO ‘’English Beyond Borders’’

Међународнa oлимпијадa енглеског језика HIPPO ‘’English Beyond Borders’’

од Паланка данас
0 Коментар
Хипо такмичење је основано 2012. годинe и данас је референтно језичко такмичење у преко 60 држава света. Хипо је највеће језичко такмичење на свету и повезује децу, школе, образовне институције широм света. У Србији је реализовано 12 сезона Хипо такмичења, а у ОШ Олга Милошевић се одржава од 2014. године.
Хипо такмичење се стално унапређује и повећава се број учесника и земаља. Од ове године је уведена нова категорија BABY HIPPO за ученике 1. разреда.

У Основној школи „Олга Милошевић“ прелиминарна рунда такмичења одржана је 16. марта 2024. године. У такмичењу је учестовало око 80 ученика наше школе, узраста од 7 до 15 година. Посебно смо поносни на наше мале Хипо такмичаре првог разреда. Координатор такмичења је наставница Јасмина Милићевић, а организатор наставница Марија Милићевић Марковић, уз несебичну подршку стручног актива наставника енглеског језика.

Са узбуђењем ишчекујемо резултате такмичења. Хипо такмичари, желимо вам много успеха и пласман у наредни круг.
„Што више језика познајеш, то си више и човек.“Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept