Početna » НА ПРОДАЈУ ОДУЗЕТА РОБА, МОЖЕТЕ ЈЕ КУПИТИ И ПРЕКО АПЛИКАЦИЈЕ

НА ПРОДАЈУ ОДУЗЕТА РОБА, МОЖЕТЕ ЈЕ КУПИТИ И ПРЕКО АПЛИКАЦИЈЕ

На сајту Управе царина заинтересовани могу да се пријаве за е-лицитације трајно одузетих возила и робе, које царинарнице Шабац, Ниш и Приштина организују након првомајских празника.

од Паланка данас
0 Коментар

Фото Управа царина Републике Србије

На е-лицитацији возила коју 10. маја организује Царинарница Шабац је 16 аутомобила, два теретна возила и један скутер, чије је разгледање заказано за 3. мај 2023. године од 10:00 до 11:00 часова на адреси ОЗЗ “Леска“, улица Маршала Тита бб.Рок за уплату кауције за учешће на лицитацији је 5. мај 2023. до 24:00 часа.

Царинарнице Ниш и Приштина ће 11. маја организовати интернет лицитацију робе, која се може погледати 3. маја од 09.00 до 12.00 часова у магацину Царинарнице Ниш, на локацији Гаџин Хан, улица Милоша Обилића 115.

Рок за уплату кауције је 7. мај 2023. године у 24 часа.

Општи услови учешћа и корисничко упутство доступни су како у самој апликацији, тако и на сајту Управе царина у рубрици “Објашњења“

https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.htmlPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept