среда, мај 29, 2024
Početna » НБС: Одложено плаћање или плаћање на рате без камате DinaCard картицама три банке

НБС: Одложено плаћање или плаћање на рате без камате DinaCard картицама три банке

од Паланка данас
0 Коментар

Уколико имате DinaCard картицу Банке Поштанскa штедионица, НЛБ Комерцијалне банке или Банке Интезе, искористите погодност која вам се нуди током целе године, па тако и куповину поводом предстојећих првомајских и ускршњих празника обавите DinaCard картицама на одложено или на рате без камате.Такође, ако планирате путовање током предстојећих празника, DinaCardPostCard картицом Банке Поштанска штедионица можете купити гориво или платити робу и услуге на бензинским станицама НИС Петролa и Газпромa, на одложено или на две једнаке рате, за рачун у минималном износу од 5.000 динара.

Сви који користе услугу СМС обавештења Банке Поштанска штедионица добијаће дан раније бесплатну поруку о доспећу рате обављене куповине DinaCard-PostCard картицом на рате.

Истичемо да корисници DinaCard картица свих наведених банака у својим новчаницима имају инструмент који замењује чекове, који је знатно бржи и једноставнији за употребу – нема задржавања на каси, ни временски захтевног исписивања чекова, износ рате није ограничен (зависи само од расположивих средстава), а број рата корисник сам одређује при куповини. Пратећи савремене трендове, трговци који омогућавају плаћање на рате препознали су вишеструкe предности овог сервиса, који је данас омогућен на преко 17.000 продајних места у Републици Србији.

За детаљније информације о овој погодности и списак трговаца који омогућавају куповину на рате дебитним DinaCard картицама – посетите сајт Банке Поштанска штедионицаНЛВ Комерцијалне банке и Банке Интезе.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept