Početna » НЕСТАО ПРЕДРАГ ПЕЦА ПАВЛОВИЋ (54) ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

НЕСТАО ПРЕДРАГ ПЕЦА ПАВЛОВИЋ (54) ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

од Паланка данас
0 Коментар

На порталу несталисрбија.рс објављено је да је нестао Предраг Павловић из Смедеревске Паланке. у објави се наводи да је радио у Новом Београду и да није виђен од 17. новембра.Опис у тренутку нестанка:
Након проведена три дана у Смедеревској Паланци долази за Београд 16.11. у вечерњим сатима. Сутрадан 17.11. се појављује на послу и по наводима његових колега, са којима се свакодневно аутом враћа у фирмин смештај на локацији Љубе Тадића 36 у Миријеву, одлучује да „остане нешто да заврши“ те су колеге отишле назад у смештај без њега. Телефон му је искључен а последња активност је 17.11.2023. По наводима колега од тада се није појављивао ни на послу ни у смештају.
Додатне информације:
Информацију о нестанку добили смо од једног од колега након 12 дана. Запослен је у грађевинској фирми која тренутно делује на Новом Београду у близини Сава центра, блок 22-23. Свакодневно се враћа у смештај на Миријеву аутом са колегама. Цео новембар радни сати били су продужени и суботе и недеље радне, па је претпоставка да су колеге које обично иду кућама викендом остале да раде и ноће у смештају барем у петак увече, када се Предраг наводно није вратио у смештај.

Додатне податке и уколико имате било какве информације о Предрагу можете их оставити на ОВОМ ЛИНКУ.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept