Početna » НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО ОО СНС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО ОО СНС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Министар спољних послова у Влади Србије и члан Председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић данас је посетио општински одбор у Паланци. Њега је дочекао велики број активиста, а поздравио га је повереник општинског одбора и члан Председништва Никола Вучен.

Селаковић је, обраћајући се присутнима, подсетио на претходни период када је Србија била, на ивици економског амбиса и понора, и да је председник државе Александар Вучић, својим визијама и великим залагањем Србију сврстао међу прве земље у Европи, у економском, привредном и сваком другом погледу. – Смедеревска Паланка је такође пример опоравка и развоја. Овде није урађено само оно што се може видети, већ не смемо да заборавимо огромне дугове који су остали после неодговорне општинске власти. Пут Планка – Плана био је један од најлошијих регионалних праваца.
Сада, када долазите у Паланку, већ на првом километру, видите да је ово место напредовало и да је променило свој изглед, истакао је Селаковић. Он је такође рекао да се у Паланци деценијама није улагало у образовање, путну инфраструктуру, здравство. – Шест девценија се није улагало у обнову здравственог система. У Паланци се усада гради Здравствени центар и улаже 7 милијарди динара, подсетио је министар и члан Председништва СНС.
Захвалио је активистима странке у Паланци на великој подршци председнику Вучићу и јединству које влада у самој странци, истакавши да се сам тако може водити Србија напред. Он је такође рекао да је пред Српском нпредном странком много задатака, а они се могу урадити само ако смо заједно. Сваки глас је једнако важан у подршци председнику Александру Вучићу.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept