Početna » НОВА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СТИЖЕ ВЕЋ 20. МАЈА: Можете да проверите да ли сте остварили право

НОВА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СТИЖЕ ВЕЋ 20. МАЈА: Можете да проверите да ли сте остварили право

Комплетна ранг-листа је 30. априла објављена на огласним таблама удружења и одбора корисника пензија и филијала ПИО Фонда

од Паланка данас
0 Коментар

Пријава пензионера за доделу пакета солидарне помоћи преко Савеза пензионера Србије и Удружења пензионера Србије „Независност“ завршена је 29. априла, а 20. маја почиње подела пакета, што је и објављено у најновијем броју „Гласа осигураника“, гласила Републичког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).Комплетна ранг-листа је 30. априла објављена на огласним таблама удружења и одбора корисника пензија и филијала ПИО Фонда, а пензионери имају право приговора на исту у року не дужем од осам дана од њиховог објављивања.

О приговорима одлучује комисија састављена од чланова Савеза пензионера Србије и Удружења пензионера Србије „Независност“.

Када се заврши обрада приговора, коначне ранг-листе биће утврђене најкасније до 17. маја, како би се омогућила благовремена подела пакета заказана за 20. мај.

Подсетимо, право на помоћ имају пензионери чија су примања мања од 24.987,67 динара, а они пензионери који имају примања из иностранства, висину исте требало је да документују изводом из банке, а обе њихове пензије у збиру не могу бити веће од 24.987,67 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept