Početna » НОВИ КАБИНЕТ ХЕМИЈЕ У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

НОВИ КАБИНЕТ ХЕМИЈЕ У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

од Паланка данас
0 Коментар
Са великом захвалношћу и поносом Паланачка гимназија представља нову школску лабораторију за хемију. Средствима Министарства правде прикупљеним по основу одлагања од кривичног гоњења и локалне самоуправе општине Смедеревска Паланка, уз пуно разумевања и жеље да направимо кабинет по највишим критеријумима који ће годинама унапред ученици моћи да користе у сврху свог образовања, реконструисан је и потпуно опремљен хемијски кабинет најсавременијим уређајима, лабораторијским посуђем и хемикалијама по свим стандардима.У кабинету ће се изводити лабораторијске вежбе предвиђене планом и програмом за гимназију и спреман је за почетак следеће школске године. Наши ученици биће у прилици да се адекватно припреме за наставак школовања у медицинским струкама а многи ће на овом месту и заволети лепоту ове природне науке.
Кабинет у свом саставу осим лабораторије има и припремну просторију и просторију за одлагање. Након спроведених јавних набавки опремање кабинета припало је организацији „Superlab“ која је гарант квалитета на нашим просторима.
Свим учесницима у реализацији овог пројекта захваљујемо се на сарадњи, а Паланачка гимназија као установа и наши ученици као директни корисници, оправдаћемо уложена средства радом и ангажовањем у образовно-васпитном процесу, поручују из гимназијеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept