Početna » НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ЧЕСТИТКЕ УЧЕНИКА ИЗ МРАМОРЦА И ЦЕРОВЦА СПРЕМНЕ ЗА ВРШЊАКЕ ИЗ ЕВРОПЕ

НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ЧЕСТИТКЕ УЧЕНИКА ИЗ МРАМОРЦА И ЦЕРОВЦА СПРЕМНЕ ЗА ВРШЊАКЕ ИЗ ЕВРОПЕ

У склопу Etwinning пројекта Christmas exchange (Божићна размена) одржане су још четири креативне радионице.

Друга радионица реализована је у издвојеној школи у Мраморцу, на којој су ученици, заједно са учитељицом Светланом Нешић и наставницом Весном Аруновић, направили новогодишње честитке. Ове честитке намењене су ученицима и биће послате вршњацима из Грчке.Преостале радионице реализоване су данас у матичној школи у Церовцу, заједно са ученицима од 1. до 4. разреда и учитељицама Неном Младеновић и Иваном Будимир. Ученици, подељени у две групе, правили су новогодишње, али божићне честитке. Ученицима је радионичарски тип рада био посебно занимљив, а нарочито када су у питању мотиви о Божићу, нашој традицији и обичајима, који су везани за наш најрадоснији празник.

И наши најмлађи ученици у продуженом боравку, заједно са учитељицом Андријаном Живановић, дали су велики допринос овом пројекту.

Радионицама су присуствовале психолог Сузана Лазић и наставница Марија Ристивојевић.

Заједничким залагањем и креативним радом ученика и наставника, завршена је прва фаза овог пројекта, те су ове честитке на путу до наших пријатеља широм Европе.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept