среда, мај 29, 2024
Početna » Објављен прелиминарни план уписа ученика у средње школе, са бројем места по школама и смеровима

Објављен прелиминарни план уписа ученика у средње школе, са бројем места по школама и смеровима

од Паланка данас
0 Коментар

У складу са Одлуком министра просвете о упису ученика у средњу школу за школску 2024/2025. годину, објављен је Прелиминарни план уписа ученика у први разред средње школе, којим се утврђује број места за упис ученика у први разред средње школе на територији Републике Србије, по школама, подручјима рада, образовним профилима/смеровима и трајању образовања за школску 2024/2025. годину.У школској 2024/2025. години започеће реализација већег броја нових планова и програма наставе и учења за образовне профиле стручног образовања у различитим подручјима рада.

Неки од планова и програма су иновирани и осавремењени а неки су потпуно нови и по први пут ће бити уведени у систем стручног образовања у нашој земљи. Поједине планове и програме школе ће моћи да реализују и по моделу дуалног образовања, што је посебно назначено у одговарајућем делу Прелиминарног плана уписа.

ПОГЛЕДАЈТЕ:

Прелиминарни план уписа ученика у први разред средње школеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept