Početna » ОБЈАВЉЕНА НАЈВАЖНИЈА ЛИСТА ЗА БУДУЋЕ СРЕДЊОШKОЛЦЕ! Ево где може да се провери у KОЈУ ШKОЛУ ЈЕ УПАО УЧЕНИK

ОБЈАВЉЕНА НАЈВАЖНИЈА ЛИСТА ЗА БУДУЋЕ СРЕДЊОШKОЛЦЕ! Ево где може да се провери у KОЈУ ШKОЛУ ЈЕ УПАО УЧЕНИK

Ученици свој распоред могу видети путем портала Моја средња школа, уношењем корисничког имена и лозинке и избором опције листа жеља у менију

од Паланка данас
0 Коментар

Распоред ученика по образовним профилима, односно смеровима гимназија у средњим школама објављен је на порталу Моја средња школа.Ученици свој распоред могу видети путем портала Моја средња школа, уношењем корисничког имена и лозинке и избором опције листа жеља у менију, саопштило је данас Министарство просвете. Kада се она отвори зеленом бојом је обележен профил и средња школа у коју је ученик распоређен у првом уписном кругу.

Попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг електронским путем или непосредно у школи је у понедељак, 3. јула, док ће дан касније, у уторак, 4. јула бити објављен коначни распоред ученика по школама у другом уписном кругу. Такође, од 3. јула подносе се пријаве за упис у средње школе. Пријаве ће моћи да се поднесу преко портала Моја средња школа (осим за упис у музичке и балетске школе), као и непосредно у школи.

Све активности у вези са уписом у средњу школу обављаће се без подношења иједног папира, једним логовањем на порталу https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/, наводи Министарство просвете.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept