Početna » ОД СУТРА НОВ НАЧИН ПЛАЋАЊА СТРУЈЕ Без одласка у пословницу, све на клик; Ево које погодности ће још бити понуђене потрошачима

ОД СУТРА НОВ НАЧИН ПЛАЋАЊА СТРУЈЕ Без одласка у пословницу, све на клик; Ево које погодности ће још бити понуђене потрошачима

Домаћинства и мали купци електричне енергије на гарантованом снабдевању од сутра, 1. новембра, на сајту „Електропривреде Србије“ моћи ће да користе нови портал за преузимање е-рачуна и електронско плаћање – Увид у рачун.

од Паланка данас
0 Коментар

Покретањем новог, савременог и ефикасног електронског сервиса, унапређује пословање, развија нове услуге и поболјшава квалитет постојећих сервиса за купце електричне енергије. Домаћинства и мали купци сада ће имати брз и једноставан приступ е-рачуну одмах по формирању месечног задужења, пре штампања и дистрибуције уобичајеном поштом.Додатне функције портала омогућавају увид у архиву рачуна и уплата из претходне три године, као и деталјан преглед потрошње по зонама и тарифама. Само коришћење портала биће једноставно, као и процес регистрације и пријаве.

Корисници портала ће моћи безбедно и брзо електронски да плате рачун без одласка у пословнице платних институција, и то путем система за инстант плаћања (ИПС Скенирај) и платним картицама Дина, Visa и MasterCard.

Новина је и да ће корисници моћи да прегледају и електронски плате рачуне за више мерних места у различитим регионалним подручјима Србије. Активирањем јединственог портала са радом ће престати досадашњи регионални портали.

До краја године, биће доступна и могућност подношења приговора на рачун (рекламације). У наредној фази дигитализације, која је планирана за почетак 2024. године, „Електропривреда Србије“ активираће и мобилну апликацију „Увид у рачун“.

Курир.рсPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept