Početna » ОДЛУКОМ ВЛАДЕ Дизел за пољопривреднике на НИС-у највише 179 динара! РЕГИСТРОВАНА ГАЗДИНСТВА ће моћи да купе више ЈЕФТИНИЈЕГ ГОРИВА, а ево и колико

ОДЛУКОМ ВЛАДЕ Дизел за пољопривреднике на НИС-у највише 179 динара! РЕГИСТРОВАНА ГАЗДИНСТВА ће моћи да купе више ЈЕФТИНИЈЕГ ГОРИВА, а ево и колико

Влада Србије усвојила је на данашњој седници измењену Уредбу о ограничењу висине цена деривата нафте, којом је пољопривредним произвођачима омогућена куповина евро дизела на станицама Нафтне индустрије Србије а.д. Нови Сад по максималној цени од 179 динара, а уз употребу картица издатих регистрованим газдинствима, у максималној количини до 400 литара.

од Паланка данас
0 Коментар

Влада је саопштила да је уредба измењена како би се смањили високи трошкови са којима се суочавају пољопривредни произвођачи и обезбедило спровођење свих потребних агротехничких операција.Имајући у виду тежак положај пољопривредних произвођача и високе цене репроматеријала на тржишту, Влада Србије је, на иницијативу Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, повећала максималну количину горива коју пољопривредници могу да купе по нижој цени, наведено је у саопштењу владе.

 

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept