Početna » ОДРЖАН ГОДИШЊИ ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА НАЛЕД-а

ОДРЖАН ГОДИШЊИ ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА НАЛЕД-а

од Паланка данас
0 Коментар

Више од 50 представника компанија, локалних самоуправа и академске заједнице присуствовало је годишњем пријему нових чланова у просторијама НАЛЕД-а. Представници управних тела, руководство Извршне канцеларије и координатори Савеза угостили су нове чланове на догађају који је организован други пут за редом, са циљем упознавања, међусобног повезивања и јачања сарадње и дијалога са чланством.Сусрет је отворио Владислав Цветковић, председник Управног одбора НАЛЕД-а, који је упознао нове чланове са активностима организације у циљу унапређења пословног окружења, као и ангажманом из перспективе дугогодишњег члана НАЛЕД-а. Из редова управних тела, на пријему су учествовали Горан Kовачевић (Гомеx), Тијана Гајић (Пеxим фондација), Никола Вучен (Општина Смедеревска Паланка), Станка Пејановић (Хисенсе Горење Еуропе), Горан Цветановић (Град Лесковац) и Давид Лyтхгое (Халифаx Цонсултинг).

Извршна директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић, програмска директорка Јелена Бојовић, директор за конкурентност и инвестиције Душан Васиљевић и директор за одрживи развој​ Слободан Kрстовић, представили су присутним учесницима регулаторне и програмске активности, могућности сарадње и доприноса програмским приоритетима НАЛЕД-а, и информисали чланове о актуелним инцијативама Савеза, НАЛЕД-ових програмских платформи које окупљају чланове са циљем унапређења прописа и амбијента у одређеној области или грани привреде.

Представници нових чланова из привреде, локалних самоуправа и академских институција имали су прилику да представе своје организације, своје активности, да номинују важне теме, као и да прошире своју пословну мрежу и наставе разговор током неформалног коктела.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept