Početna » ОДРЖАН ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СМЕДЕРЕВУ

ОДРЖАН ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СМЕДЕРЕВУ

Српска напредна странка одржала је данас у Смедереву у спортској хали предизборни скуп "Александар Вучић - Србија не сме да стане".

од Паланка данас
0 Коментар

 

Председник Србије и члан СНС Александар Вучић поручио је да је Косово и Метохија део Србије и да ће држава бринути о свом народу ма где да наши људи живе.„И да вам кажем, измишљали су свашта и измишљаће свашта – КиМ је део Србије, било је и биће, за разлику од њиховог времена, када су све учиниили да им га предају“, рекао је Вучић обраћајући се окупљеним грађанима испред хале у којој се одржава скуп напредњака у Смедереву.

Такође, све што вређају све наше мајке и нашу децу више о њима говори, додао је Вучић.

„Ми ћемо да чувамо и њихове мајке и њихову децу и заједнички да градимо будућност Србије, са већим платама и пензијама, али Србија ће из године у годину ићи напред. Бринућемо о свом народу ма где да живи“, нагласио је Вучић.

Захвалио је окупљеним грађанима на великој подршци.

У хали се налази и велики број грађана и симпатизера који су дошли да дају подршку СНС-у.

Републичка изборна комисија прогласила је прошле недеље листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, а први на листи је председник СНС Милош Вучевић.

Комисија је на седници утврдила да је уз ову листу предато 88.083 правно ваљаних потписа бирача који подржавају листу и да су се стекли услови да се листа на којој је 250 кандидата прогласи.

Председник Србије Александар Вучић расписао је 1.новембра ванредне парламентарне изборе који ће се одржати 17. децембра, док је председник Народне скупштине Србије Владимир Орлић расписао за исти дан локалне изборе у 65 градова и општина у Србији укључујући и Београд.

Српска напредна странка основана је 2008. године, а од 2012. године је владајућа странка.

Први председник странке био је Томислав Николић, а Вучић је на челу странке био 11 година, до маја ове године када се повукао са те функције, а на место председника изабран Милош Вучевић.

Позивам све наше људе да се врате у Србију

Вучић је позвао све наше људе који живе у иностранству да се врате у Србију. Он је рекао да је пре него што је дошао на предизборни скуп у Смедереву посетио у оближњем Михајловцу домаћинство породице Николић, чијих се 11 чланова вратило у Србију.

„Позивам и све друге људе да се врате у своју Србију – нема сунца нигде на свету као што га има овде у нашој Србији, као што га има овде код нас. Радом све може да се постигне“, нагласио је Вучић.

Казао је да та породица има већ четворо унука, као и да кажу да ће их бити још.

„Дошли су из Аустрије и успешно овде воде фирму и обрађују много хектара земље „, навео је Вучић.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић рекао је да нас да су избори 17. децембра по значају судбински и нису питање математике, већ опстанка наше државе и народа.

Он је на предизборном скупу листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ у Смедереву рекао да је избор тога дана једноставан, јер је са једне стране понуђена опција односно листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане,“ са идејама, људима, резултатима, циљевима за наредни период, а са друге стране сви остали.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept