Početna » ОДРЖАНА 14. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ОДРЖАНА 14. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Једна од најважнијих тачака дневног реда 14. седнице Општинског већа била је дноношење Одлуке о избору директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима – путем уградње соларних панела.

Реализацијом поменутих мера, домаћинства која буду уградила соларне панеле биће у прилици да користе сопствену електричну енергију, односно топлотну енергију, путем уградње термо-техничких система, дакле енергију сунца, што ће знатно смањити издатке за електричну енергију или герејање.

Чланови већа на данашњој седници, такође, утврдили су Предлог одлуке о реализацији буџета општине Смедеревска Паланка (у делу планираних расхода) за услиге социјалне заштите, као и Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о начину пружања помоћи ученицима и студентима – младим талентима.

Осим тачака које се односе на текућа питања у вези са функционисањем Општине, на овој седници је разматран и Годишњи извештај о раду Општинске управе. Седница већа одржана је уочи заседања Скупштине општине које је заказано за петак, 9. септембар

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept