Početna » ОДРЖАНА ДВА АКРЕДИТОВАНА СЕМИНАРА У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

ОДРЖАНА ДВА АКРЕДИТОВАНА СЕМИНАРА У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

од Паланка данас
0 Коментар
У Паланачкој гимназији претходног викенда реализована су два акредитована семинара Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

У суботу 10.12. и у недељу 11. 12.2022. за стручне сараднике и наставнике 14 школа општине Смедеревска Паланка у сарадњи са Школском управом Пожаревац реализован је семинар „Компетенције за демократску културу“.
Реализаторке обуке су биле Велина Стојковић и Александра Димитријевић. Циљ обуке је био упознавање запослених у школама са референтним оквиром компетенција за демократску културу и оснаживање школа за његову примену у настави, за уклањање предрасуда и дискриминаторског понашања као и за решавање случајева вршњачког насиља.
У суботу 10.12.2022. реализован се семинар „Развијање комуникацијских вештина наставника, могућности тимског рада и међупредметна сарадња“ за 30 наставника Паланачке гимназије. Реализатори су били мр. Милорад Дашић и Ненад Гугл, професори Девете и Треће београдске гимназије. Циљ обуке био је развијање компетенција за комуникацију и сарадњу и тицао се општих питања наставе.
Захваљујемо се реализаторима, Школској управи Пожаревац и свим колегама који су својим активним учешћем и отвореношћу за сарадњу дали допринос размени искустава, представљању примера добре праксе, креативном раду и лепој атмосфери која је красила обе обуке

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept