Početna » ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ ОДРЖАНО У РАТАРИМА

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ ОДРЖАНО У РАТАРИМА

У петак, 1.марта 2024.године у Основној школи ,,Лазар Станојевић" у Ратарима одржано је Општинско такмичење из наставног предмета Техника и технологија.

од Паланка данас
0 Коментар

На такмичењу је учествовало шест школа са територије општине Смедеревска Паланка, укупно 20 ученика од петог до осмог разреда.


Такмичење је обухватило израду теста за све ученике, а потом и практичан рад по задатку (5-8. разред) или израду модела (авио-моделарство и ауто-моделарство). Ученици су показали одличну примену стечених знања, умења и вештина, а били су и у прилици да реално вреднују своје резултате у односу на резултате других ученика и да развијају такмичарски дух.

Пре такмичења је одржан и састанак Актива наставника техничког образовања у општини Смедеревска Паланка на коме су донете све важне одлуке везане за општинско такмичење. Запослени у школи у Ратарима уз подршку присутних наставника ментора потрудили су се да такмичење протекне регуларно, на задовољство свих учесника.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept