Početna » ОШ ХИМ СА ПАРТНЕРСКОМ ШКОЛОМ ИЗ ЋУПРИЈЕ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ

ОШ ХИМ СА ПАРТНЕРСКОМ ШКОЛОМ ИЗ ЋУПРИЈЕ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ

У оквиру пројекта “ARISE” који ОШ ХИМ реализује са Центром за образовне политике, а у складу са предложеним смерницама, одржана је презентација за све учитеље и наставнике о идејама и активностима којима се јача партнерство школе са породицама и заједницом и побољшава комуникација са родитељима и ученицима.Акценат је био и на важности изградње мреже подршке за свако дете кроз: промовисање социјалне укључености деце, подстицања прихватања и разумевања у вршњачкој групи, смањивање изазовног понашања код деце, охрабривање детета да се укључи у групу и прихвати њена правила, пружање подршке детету да се успешно носи са одређеним променама и да стекне што више пријатеља. Реализатори: педагог Слађана Мандић и Елизабета Милошевић наставница биологије.

Јуче су представнице школе у овом пројекту: директорка Драгана Ристић, педагог Слађана Мандић и наставница Елизабета Милошевић посетиле партнерску школу „Вук Караџић“ у Ћуприји, којима захваљујемо на гостопримству и изузетној сарадњи.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept