Početna » ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НАЈБОЉА У ПРОМОЦИЈИ ОЛИМПИЈСКИХ ВРЕДНОСТИ

ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НАЈБОЉА У ПРОМОЦИЈИ ОЛИМПИЈСКИХ ВРЕДНОСТИ

Данас је у Београду одржано финале пројекта „Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност“
Свечани програм отворили су Божидар Маљковић – председник Олимпијског комитета и министарка просвете Славица Ђукић Дејановић, након чега је уследило такмичење у пет дисциплина. Еминентни жири у саставу: Зорана Арауновић, др Славица Јашић, мр Љиљана Симовић, Милица Ђуричић и Живко Гоцић, након детаљног сагледавања резултата закључио је да је екипа ОШ „Олге Милошевић“ заузела ПРВО МЕСТО У СРБИЈИ. Деци су медаље и ловорове венце уручили Милица Мандић и Живко Гоцић. Нашу екипу, која је у финалу демонстрирала надмоћ, чинили су следећи изузетни ученици: Петра Павковић, Јован Голубовић, Дамјана Лекић, Теодор Аџић, Ирис Живанчевић, Игњатије Лазић, Вукан Крстић, Анђелија Новковић, Павле Станојевић, Андреј Милошевић, Сара Ненадовић и Сара Георгиев. Екипу су водили учитељи Татјана Јовичић, Јасмина Милић, Сања Стевановић и наставник Милош Димић, док су им подршку пружили директор школе Дарко Димитријевић, педагог Биљана Живковић, учитељ Душан Грашић и многобројна публика коју су чинили ученици четвртог и петог разреда наше школе. Додатни блесак успеху наше школе допринела је и награда за најбољу олимпијску химну, чији текст и аранжман потписује учитељ Душан Грашић. Честитамо ученицима и наставницима на овом изузетном успеху и освојеним вредним наградама:

– присуство догађају ОКС-а „Избор најуспешнијих спортиста и тренера крајем децембра 2023. године и дружење са најуспешнијим спортистима“.
– сто за текбол
– поклон радионица Српског савеза за спортску рекреацију и текбол
– једнодневни излет организован од стране Министарства просвете
– поклон пакет књига од Министарства просвете
– поклон пакет спортских реквизита за ТренинГО од ОКС-а
– посета изабраног олимпијца школи и дружење са њим кроз посебно креирану радионицу „Разговор са шампионом“ коју ће организовати ОКС
– мајице за учеснике финала.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept