Početna » ОВАKО ИЗГЛЕДА ФОРМУЛАР ЗА 10.000 ДИНАРА: Родитељи, имате САМО ДВА ДАНА да ПОТПИШЕТЕ!

ОВАKО ИЗГЛЕДА ФОРМУЛАР ЗА 10.000 ДИНАРА: Родитељи, имате САМО ДВА ДАНА да ПОТПИШЕТЕ!

Влада Србије усвојила је данас Закључак о исплати једнократне новчане помоћи ученицима средњих школа у јавној и приватној својини који су држављани Србије у износу од 10.000 динара

од Паланка данас
0 Коментар

Разредне стрешине средњих школа у Србији поделиле су свим својим ученицима документе које би родитељи требало да попуне како би им била исплаћена једнократна помоћ од 10.000 динара.
Неопходно је да ова два папира, које су школе послале, одштампају, попуне и доставе их разредним старешинама најкасније до петка 1. децембра.

Један документ је сагласност и њу потписује родитељ, док је други папир образац и попуњава га родитељ, али га потписује овлашћени службеник школе. Документи су неопходни ради исплате једнократне помоћи од 10.000 динара, на коју имају право ученици средњих школа и држављани Републике Србије.

Влада Србије усвојила је данас Закључак о исплати једнократне новчане помоћи ученицима средњих школа у јавној и приватној својини који су држављани Србије у износу од 10.000 динара.

Новац за ту помоћ обезбеђен из републичког буџета Министарство за бригу о породици и демографију новац пренеће локалним самоуправа, које ће обављати исплату на својим територијама.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept