Početna » ПАЛАНАЧКИ КИСЕЉАК У ВЛАСНИШТВУ СРПСКЕ ПОРОДИЧНЕ ФИРМЕ СА 100% ДОМАЋЕГ КАПИТАЛА

ПАЛАНАЧКИ КИСЕЉАК У ВЛАСНИШТВУ СРПСКЕ ПОРОДИЧНЕ ФИРМЕ СА 100% ДОМАЋЕГ КАПИТАЛА

од Паланка данас
2 Коментари
Фабрика за производњу и дистрибуцију воде „Паланачки кисељак“ од 2022. године је у власништву српске, породичне фирме са 100 одсто домаћег капитала.Више од две деценије фабрика „Паланачки кисељак“, по чему је наша општина била препознатљива у региону и шире, била је у власништву страних компанија.
Сада, фабриком управљају наши људи који уз одговорно и квалитетно пословање желе да своје производе врате на тржиште у мери каква је некада била. Заштитни знак фабрике је минерална вода Карађорђе, један од водећих лидера у региону у конкуренцији газираних вода.
За годину дана у фабрику је уложено око 500 хиљада евра, повећан је број радника и редизајнирана је амбалажа, а лик Карађорђа је враћен као бренд „Паланачког кисељака“ и општине Смедеревска Паланка.
Надамо се да ће визија и амбиција нових власника  о развоју фабрике и бренда „Карађорђе“ допринети  додатном развоју наше општине.Povezane vesti

Коментари онемогућенни

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept