Početna » ПАЛАНЧАНИН НЕБОЈША ЈОВАНОВИЋ ВЕЋ 10 ГОДИНА СА СВОЈОМ ГИТАРОМ ПЛЕНИ МУЗИКОМ У МОНПЕЉЕУ

ПАЛАНЧАНИН НЕБОЈША ЈОВАНОВИЋ ВЕЋ 10 ГОДИНА СА СВОЈОМ ГИТАРОМ ПЛЕНИ МУЗИКОМ У МОНПЕЉЕУ

од Паланка данас
0 Коментар

Француски портал Миди либре објавио је причу о нашем суграђанину Небојши Јовановићу, старијим генерацијама добро познат гитариста који је свирао широм бивше Југе. Овај паланчанин последњих десет година борави у Француској и свакодневно га можете чути на Тргу комедије у Монпељеу, где са својом гитаром и појачалом плени музиком од 9.30 до 15 часова. Преносимо вам текст са портала Мини либре у наставку.„Има пуно људи, лудака и љубавника“: сусрет са гитаристом са Плаце де ла Цомедие у Монпељеу
Видите га сваки дан са његовом гитаром и његовим појачалом на Плаце де ла Цомедие, а да га можда не приметите. Небојша Јовановић (61) део је звучне сцене овог митског места у Монпељеу. Сваке недеље, у Миди Либре, откријте фигуру са Плаце де ла Цомедие.

„Правим песме за своје задовољство. Сваког дана и десет година Небојша Јовановић (61) свира гитару на Плаце де ла Цомедие за пролазнике, али посебно за њега. Овај ентузијаста, који музику пореди „са дрогом“, „носталгичар“ је за старим песмама „као он“. „Волим стару француску, америчку и италијанску музику. То је љубавна музика“, каже он. Едит Пјаф или Џоа Дасена, оно што више воли да свира је Ми Ваи Франка Синатре који је обрадио песму Као и обично од Клода Франсоа, „јер има много емоција“.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept