Početna » ПЕНЗИОНЕРИ КУД-а ”АБРАШЕВИЋ” УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИВАЛУ “ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ” У ЗАЈЕЧАРУ

ПЕНЗИОНЕРИ КУД-а ”АБРАШЕВИЋ“ УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИВАЛУ „ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ“ У ЗАЈЕЧАРУ

Културно уметничко друштво „Пензионер” из Зајечара, под покровитељством Града Зајечара и Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић”, организовало је девети Међународни фестивал културно-уметничких друштава пензионера Србије „Ја имам таленат 2023”.

од Паланка данас
0 Коментар

Учествовало је преко 300 пензионера из Врњачке Бање, Лесковца, Крушевца, Смедеревске Паланке, Врања, Аранђеловца, Јагодине, Неготина, Бољевца, Књажевца, Сокобање, Мајданпека и Зајечара као и гостију из Белоградчика и Куле, из Бугарске.Представници Смедеревске Паланке на фестивалу су били пензионери КУД-а ”Абрашевић” и као увек до сада доследно су репрезентовали наш град. На фестивалу је додељена само прва награда, али је стручни жири истакао да су се додељивале и друга и трећа, Абрашевићу би сигурно припало треће место, пошто су оставили снажан утисак код публике и жирија.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept