Početna » ПЕНЗИОНЕРИ, ЗАБЕЛЕЖИТЕ ОВА 4 ДАТУМА У МАРТУ ако сте конкурисали за бању: Веома су важни, обратите пажњу

ПЕНЗИОНЕРИ, ЗАБЕЛЕЖИТЕ ОВА 4 ДАТУМА У МАРТУ ако сте конкурисали за бању: Веома су важни, обратите пажњу

Право на бесплатан опоравак у бањама и рехабилитацију немају баш сви пензионери

од Паланка данас
0 Коментар

Пензионери су за бесплатну рехабилитацију могли да се пријављују од 9. до 25. јануара.Конач­на ранг листа на којој ће бити објављена имена пензионера који су остварили ово право преко ПИО фонда биће објављена 14. мар­та, док ће прелиминарна листа бити објављена 1. марта. Приговори ће се подносити између 4. и 8. марта, а комисија ће их размотрити у року од 5 дана.

Ове године су услови измењени, укључујући и то ко може да иде као пратња пензионерима – и то бесплатно.

Ипак, право на бесплатан опоравак у бањама и рехабилитацију немају баш сви пензионери. Било је неопходно испунити неколико услова.

Право на опоравак у некој од бања Србије о трошку Фонда ПИО у 2024. години, у трајању од 10 дана, имају корисници старосних, превремених старосних, инвалидских и породичних пензија, који имају пребивалиште на територији Србије, чија пензија износи до 39.850 динара, који немају друга лична примања и који нису користили рехабилитацију почев од огласа за 2020. годину.

За кориснике који поред домаће, примају пензију и из иностранства, услов је да збир тих пензија износи до 39.850 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept