Početna » ПОЧЕЛО УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ МЛАДИЋА РОЂЕНИХ 2006 ГОДИНЕ И СТАРИЈИХ

ПОЧЕЛО УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ МЛАДИЋА РОЂЕНИХ 2006 ГОДИНЕ И СТАРИЈИХ

од Паланка данас
0 Коментар

Министарство одбране Републике Србије расписало је Општи позив за увођење у војну евиденцију лица са територије општине Смедеревска Паланка.На основу члана 15. Закона о војној, радној и материјалној обавези позивају се сва лица мушког пола, држављани Републике Србије, рођени 2005. године, и старијих годишта који нису уведени у војну евиденцију да се јаве у ЦЕНТАР МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗА ЛОKАЛНУ САМОУПРАВУ СМЕДЕРЕВО, у Општинску канцеларију у Смедеревској Паланци (ул. Вука Kараџића број 25., спрат 2, соба 305) ради увођења у војну евиденцију.

  • Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана (осим четвртка) у периоду од 16. јануара до 28. фебруара 2023. године, у времену од 9 до 15 часова.
  • Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту
  • Уколико не поседује личну карту, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити идентитет, а у иностранству- важећу путну исправу.
  • Регрут који борави у иностранству дужан је да се ради увођења у војну евиденцију јави надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије

Информације у увођењу у војну евиденцију могу се добити у Центру Министарства одбране за локалну самоуправу Смедерево, надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије у иностранству и на сајту Министарства одбране на адреси. MOD.GOV.RSPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept