Početna » ПОШТОВАЊЕ, ПРИЈАТЕЉСТВО И ИЗУЗЕТНОСТ ШКОЛА ИЗ ПАЗАРА И ПАЛАНКЕ

ПОШТОВАЊЕ, ПРИЈАТЕЉСТВО И ИЗУЗЕТНОСТ ШКОЛА ИЗ ПАЗАРА И ПАЛАНКЕ

Сарадња две основне школе представља важан механизам у образовном систему. Представници ОШ „Олга Милошевић“, директор, Дарко Димитријевић и наставница енглеског језика, Јасмина Милићевић били су у посети ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Новог Пазара .

од Паланка данас
0 Коментар

Професорка Јасмина је, као eTwinning амбасадорка, несебично пренела своја богата искуства и дала велики допринос у размени примера добре праксе са колегама. Овакав приступ додаје нову димензију у образовни процес, отварајући врата за нове могућности, идеје и има велики значај јер обогаћује образовни процес. Кроз размену искуства и примера добре праксе, обе школе имају прилику да унапреде свој рад.Занимљиво је да су наше школе први сусрет имале у финалу пројекта „Промоција олимпијских вредности“. Обе школе настављају путем правих вредности, обостраном поштовању, негујући пријатељство и стремећи ка изузетности.

Оваква сарадња, у будућности, отвара простор за различите културне и образовне перспективе, што може значајно обогатити учење. Ученици могу искусити нове начине учења, размењујући идеје и знање са вршњацима из друге школе. Тако ученике припремамо за глобални свет и градимо жељу за учењем и истраживањем. Истовремено, наставници имају прилику да обогате свој приступ настави. Партнерство две основне школе подстиче образовни развој, али и гради трајне везе између образовних институција.

Захваљујемо колегама ОШ „Јован Јовановић Змај“, наставници енглеског језика, Мелeки Махмутовић и директору, Халилу Бачевцу на гостопримству које нам је обогатило образовно путовање и радујемо се новим сусретима и идејама!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept