Početna » ПРЕДАЈА ОРУЖЈА БИЋЕ ОМОГУЋЕНА И ПО СЕЛИМА ПАЛАНКЕ, ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ И СМЕДЕРЕВА

ПРЕДАЈА ОРУЖЈА БИЋЕ ОМОГУЋЕНА И ПО СЕЛИМА ПАЛАНКЕ, ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ И СМЕДЕРЕВА

од Паланка данас
0 Коментар

Полицијска управа у Смедереву у наредном периоду планира присуство полицијских службеника са специјалним интервентним возилом „марица“ у свим селима на територији града Смедерева и општина Смедеревска Паланка и Велика Плана како би мештани ту могли да предају нерегистровано оружје, наводи се у данашњем саопштењу ПУ у Смедереву.С обзиром на велику површину Подунавског округа и удалјеност села од полицијских станица, грађани ће на овај начин моћи да полицији предају оружје у свом месту, по објавлјеном распореду, како би уштедели време и трошкове доласка у седиште Полицијске управе у Смедереву или у Полицијске станице у Смедеревској Паланци и Великој Плани.

Полицијски службеници Полицијске станице Смедеревска Паланка ће бити стационирани испред канцеларија месних заједница, по следећем распореду:
– четвртак, 11. мај 9-14 сати, Азања
14-19 сати, Грчац
– петак, 12. мај 9-14 сати, Мала Плана
14-19 сати, Водице

Грађани који нерегистровано оружје предају до 8. јуна, неће кривично одговарати, нити сносити било какве последице, а не морају доказивати ни порекло оружја. Позив се односи на све врсте оружја, аутоматско и свако друго оружје, минско- експлозивна средства, делове за оружје и муницију коју су грађани противправно држали.

О следећим терминима и локацијама, јавност ће бити благовремено обавештавана.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept