Početna » ПРЕДСТАВНИЦИ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ НА ОБУЦИ ЗА РАД НА ПЛАТФОРМИ “ЧУВАМ ТЕ”

ПРЕДСТАВНИЦИ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ НА ОБУЦИ ЗА РАД НА ПЛАТФОРМИ „ЧУВАМ ТЕ“

од Паланка данас
0 Коментар
У Аранђеловцу је организована прва обука уживо за запослене у јавним институцијама за рад у платформи „Чувам те“, на којој присуствују и представници Паланачке гимназије са директорком  Наташом Марковић.

Поводом увођења изузетно важне функционалности на платформи „Чувам те“, која је омогућила грађанима, деци, али и просветним радницима да насиље пријаве онлајн, Министарство информисања и телекомуникација, Министарство просвете, Министарство за бригу о породици и демографију и Канцеларија за информационе технологије и еУправу у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој у Србији (УНДП) организовали су прву обуку уживо за кориснике система „Чувам те“. На обуци ће присуствовати корисници система из установа васпитања и образовања и центри за социјални рад, око 250 учесника из целе Србије, који ће заједно са предавачима проћи све процесе и функционалне делове система како би се кроз интерактивни рад обучили да ефикасно и квалитетно решавају пријаве насиља које им пристигну.
 

 

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept