Početna » ПРИДВОРЧАНИ ЖЕЛЕ ДАЉИ НАПРЕДАК СЕЛА И СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ПРИДВОРЧАНИ ЖЕЛЕ ДАЉИ НАПРЕДАК СЕЛА И СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

Председник општине, члан председништва Српске напредне странке и председник паланачког Општинског одбора странке Никола Вучен, секретар Општинског одбора Српске напредне странке Небојша Павловић, директор ЈКП „Водовод“, Срђан Борић и кандидаткиња за народну посланицу на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Татјана Стојковић Петровић вечерас су се састали са мештанима села Придворице.На састанку су утврђени приоритети око инвестирања у путну инфраструктуру села као и планови за будућа улагања за развој овог краја. Мештани су похвалили досадшњи рад општинског руководства као и инвестиције које су спроведене у општини, а посебно су захвалили на пројекту водоснабдевања који је завршен прошле године.

Говорећи о плановима и новим пројектима за наредни период, Вучен је рекао да су ови избори веома значајни за судбину нашег народа и да ако грађани желе да наставимо овим путем, путем просперитета и напретка онад морамо да подржимо једину праву опцију, а то је глас за нашег председника Александра Вучића. Дати глас неком другом кандидату, је глас за повратак у прошлост. Ми нећемо назад, ми идемо напред, јер желимо даљи напредак Србије и Смедеревске Планке. Зато, 17. децембра треба да гласамо за нове победе, јер Србија не сме да стане, рекао је Вучен на вечерашњем састанку са мештанима Придворица.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept