Početna » “ПРИРОДУ САЧУВАЈ, РЕЦИКЛИРАЈ И ДРУШТВО КРЕИРАЈ”-РАДИОНИЦА У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

„ПРИРОДУ САЧУВАЈ, РЕЦИКЛИРАЈ И ДРУШТВО КРЕИРАЈ“-РАДИОНИЦА У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

од Паланка данас
0 Коментар
У склопу обогаћеног једносменског рада, ученици Паланачке гимназије су активно учествовали у радионици под називом „Природу сачувај, рециклирај и друштво креирај“. Главни циљ ових активности био је подизање свести о очувању природе, промовисање рециклирања и развијање креативности међу ученицима

Активности: Деца су ангажована у прављењу сатова од старог намештаја, посетили су фабрику Nеw Pеn,у којој се израђују оловке од рециклираних новина, креирали украсне кутије за оловке од конзерви и украсавали стабла канапом угравирајувци познате цитате. Ови задаци су омогућили ученицима да директно искусе процес рециклирања и развију вештине поновне употребе материјала.

Ученици су са ентузијазмом приступили свакој активности. Прављење сатова и поклањање професорима представљало је емотиван тренутак, а посета фабрици за рециклажу продубила је њихово разумевање важности рециклирања. Кроз креативне радионице, деца су показала висок ниво иницијативе и маштовитости.

Ове радионице су имале позитиван утицај на заједницу. Ученици су постали амбасадори очувања природе, делећи стечена знања и подстичући своје вршњаке и одрасле на активно учешће у очувању околине.

Радионице су оствариле постављени циљ, подстичући љубав према природи, креативност и одговорно понашање према околини.

Посебно се захваљујемо ученицима на њиховом труду и ентузијазму, наставницима на подршци и свим појединцима који су допринели успеху ових радионица. Наставићемо са сличним иницијативама како бисмо заједно градили свеснију и одговорнију заједницу.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept