Početna » ПРИТВОР ЗА ДВОЈИЦУ ОСУМЊИЧЕНИХ ДА СУ ЧОВЕКА ТУКЛИ ЛОПАТОМ И ПОКРАЛИ ГА

ПРИТВОР ЗА ДВОЈИЦУ ОСУМЊИЧЕНИХ ДА СУ ЧОВЕКА ТУКЛИ ЛОПАТОМ И ПОКРАЛИ ГА

од Паланка данас
0 Коментар

На основу предлога Основног јавног тужилаштва у Смедереву, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело разбојништво у саизвршилаштву, према осумњиченима С.Н. (26 година) и Д.Н. (27 година) одређен је притвор у трајању од 30 дана због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на оштећеног и сведоке.Осумњиченима се ставља на терет да су дана 08.12.2023. године, око 4 часа ујутру у Баваништу најпре оштећеног сачекали испред његове породичне куће, наневши му том приликом ударац металном лопатом у пределу главе, од којег ударца је оштећени пао на земљу, након чега је задобио још један ударац лопатом у пределу руку као и ударац ногом у пределу лица. Након што се оштећени придигао и стигао до своје куће на којој су улазна врата већ била разваљена, осумњичени су га сустигли и уз претњу да ће га пребити од њега одузели новац у износу од 11000 динара и мобилни телефон, док су раније у току вечери из куће оштећеног противправно присвојили један моторни тример, бицикл и акумулатор.

Кривично дело разбојништво чини свако ко употребом силе против неког лица или претњом да ће непосредно напасти на живот или тело одузме туђу покретну ствар у намери да њеним присвајањем себи или другом прибави противправну имовинску корист, наводи се у саопштењу ОЈТ у Смедереву.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept