Početna » ПРОГРАМ ФУНКЦИОНАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ

ПРОГРАМ ФУНКЦИОНАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ

од Паланка данас
0 Коментар

У нови циклус функционалног основног образовања одраслих Национална служба за запошљавање- Филијала Смедерево укључила је ове школске године 40 незапослених лица.Програм функционалног основног образовања одраслих на подручју Подунавског округа, Национална служба за запошљавање реализује кроз сарадњу са основним школама ,, Доситеј Обрадовић из Смедерева, ,, Радица Ранковић,, из Лозовика и ,, Херој Радмила Шишковић из Смедеревске Паланке.

Циљ функционалног основног образовања одраслих јесте унапређење квалитета радне снаге, односно подизање нивоа конкурентности и запошљивости незапослених лица без основног образовања и квалификација стицањем основног образовања у складу са законом. Током трајања програма Национална служба за запошљавање исплаћује трошкове превоза полазницима који су пријављени на евиденцију Националне службе за запошљавање.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept