Početna » ПРВА БЕБА РОЂЕНА 2024. У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ДОБИЈА 120.000 ДИНАРА ОД ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

ПРВА БЕБА РОЂЕНА 2024. У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ДОБИЈА 120.000 ДИНАРА ОД ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Председник општине Никола Вучен изјавио је да општина Смедеревска Паланка настоји да подржи све суграђане равноправно, како би се унапредио квалитет свакодневног живота, а ту спадају и олакшице за кућни буџет, али и помоћ брачним паровима да се остваре као родитељи и породицама са више деце да она безбрижно одрастају.Циљ општине је да подржи и помогне и оним родитељима који се одлуче да имају више деце, и то не само при њиховом рођењу, већ је циљ да им се омогући безбрижније одрастање, подршка током школовања итд.

Зато је донета одлука да од 1. јануара 2024. године родитељима које добију друго дете додатна подршка Општине буде 120.000 динара, најавио је Вучен. Сет мера популационе политике успостављен 2021. године дао је добар резултат и зато је донета одлука да се са мерама настави и да се оне додатно унапреде.

Зато смо одлучили да од 1. јануара 2024. године подржимо рођење и другог детета у породици са додатних 120.000 динара и то 60 хиљада на родјењу и још 60 хиљада када дете напуни годину дана, рекао је Вучен.

Иначе прва беба која се буде родила у 2024. години са територије паланачке општине добиће 120 хиљада динара од локалне самоуправе.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept