Početna » РЕЦИТАТОРИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ПОТВРДИЛИ КВАЛИТЕТ НА ОКРУЖНОЈ СМОТРИ У СМЕДЕРЕВУ

РЕЦИТАТОРИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ПОТВРДИЛИ КВАЛИТЕТ НА ОКРУЖНОЈ СМОТРИ У СМЕДЕРЕВУ

Језик је хранитељ народа, а поезија је одбрана језика. Управо због тога у нашој школи много пажње посвећујемо неговању лепе речи. “Језик је одећа у којој ваше мисли парадирају у јавности”, стога језик треба уредно обући. Kроз одељенске, школске и општинске смотре рецитатора деца вежбају да језик употребе на најбољи начин, да открију све његове лепоте и откључају његове скривене вредности.Они најбољи пласирају се у даљи ток такмичења, па смо на овогодишњој Окружној смотри рецитатора у Смедереву имали чак четири представника: Анђелу Стојадиновић, Николину Антонијевић и Арију Мировић у млађој узрасној категорији и Анђелију Милошевић у средњој узрасној категорији.

О томе колико наша школа напредује у погледу неговања језика говоре њихови резултати. У млађој категорији награђене су Анђела Стојадиновић, за освојено треће место и Николина Антонијевић, за освојено пето место, док је за освојено четврто место у средњој категорији награђена Анђелија Милошевић. Од укупно десет награђених ученика на Окружној смотри, на победничком постољу нашла су се три ученика наше школе.

Честитамо ученицима и њиховим менторима, Гордани Маџић, Слађани Вукосављевић, Марији Јагличић и Душану Грашићу на оствареном успеху и желимо им пуно среће у даљем раду.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept