Početna » РИК ПРОГЛАСИО ЛИСТУ СНС ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ-НА ЛИСТИ ДЕЈАН ИЛИЋ ИЗ СЕЛЕВЦА И РОДОЉУБ СТАНИМИРОВИЋ ИЗ АЗАЊЕ

РИК ПРОГЛАСИО ЛИСТУ СНС ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ-НА ЛИСТИ ДЕЈАН ИЛИЋ ИЗ СЕЛЕВЦА И РОДОЉУБ СТАНИМИРОВИЋ ИЗ АЗАЊЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Републичка изборна комисија прогласила је данас листу „Александар Вучић – заједно можемо све“, за изборе за народне посланике који су расписани за 3. април.

Та коалиција је јуче предала више од 58.000 потписа, а број правно ваљаних изјава бирача који су подржали листу је 57.007, речено је на седници РИK-а.

Тако ће се листа „Александар Вучић – заједно можемо све“ наћи под редним бројем један, на гласачком листићу. Према Закону о избору народних посланика за подношење листе било је неопходно да се достави најмање 10.000 оверених изјава бирача.

Носилац листе је председник СНС Александар Вучић, а прва на листи за републичке изборе је директорка Института за онкологију и радиологију др Даница Грујичић.

Kандидати за народне посланике са територије општине Смедеревска Паланка су Дејан Илић из Селевца(8.) и Родољуб Станимировић из Азање(56.), док је са територије општине Велика Плана Душан Марић на 82. месту на листи.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept