Početna » САРАДЊА ТИМОВА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ И ЕКОНОМСКО-УГОСТИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

САРАДЊА ТИМОВА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ И ЕКОНОМСКО-УГОСТИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

од Паланка данас
0 Коментар
Ученици Паланачке гимназије су у петак 08.12. угостили своје вршњаке, ученике Економско – угоститељске школе из Велике Плане.

Домаћини су испред Паланачке гимназије биле координатор тима за каријерно вођење и саветовање Сања Спасојевић, наставник изборног програма „Појединац, група и друштво“ и Данијела Николић, педагог и наставник „Грађанског васпитања“.

На овај начин је настављена сарадња тимова за каријерно вођење и саветовање између ових двеју школа. У оквиру пројекта „Процес каријерног вођења и саветовања ствара мудар избор каријерног пута“ ученици су учествовали у радионици „Упознај своје снаге и слабости кроз СВОТ анализу“. Радионицу је реализовала координаторка тима за КВиС и ЕУШ, наставница Оливера Стошић из Економско – трговинске школе. Том приликом наши ученици су заједно са својим вршњачким едукаторима анализирали своје унутрашње снаге и слабости, шансе и претње у окружењу за професионални развој младих и састављали свој план каријерног вођења.

На крају радионице ученици су кроз евалуацију изразили задовољство оваквом сарадњом и позвани су да се придруже будућим активностима тима за КВиС у Великој Плани.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept