Početna » САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар

 

Данас је одржан састанак координационог тима за израду Плана развоја општине Смедеревска Паланка за период од 2023-2030. године. Састанку је присуствовао и генерални секретар СKГО-а Никола Тарбук са стручним сарадником Александром Јовановићем.
Програм EU EXCHANGE 6, који финансира Европска унија у координацији са Министартвом финансија и републичким секретаријатом за јавне политике СKГО, кроз који се рализује план развоја јединице локалне самоуправе је документ развојног планирања.

Европска унија финансира и израду првог плана развоја општине у оквиру Програма EU EXCHANGE 6 – „Повећање кредибилитета планирања, програмског буџетирања и контроле извршења јавних расхода на локалном нивоу у Србији“

Kључне ресорно надлежне институције Програма на националном нивоу су Министарство финансија и Републички секретаријат за јавне политике, док Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СKГО) има улогу имплементационог партнера.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept