среда, мај 29, 2024
Početna » СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА НАЈСТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ: Новац ускоро леже на рачуне, погледајте детаљан календар исплате пензија

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА НАЈСТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ: Новац ускоро леже на рачуне, погледајте детаљан календар исплате пензија

ПРЕМА устаљеном календару исплата пензија најстаријим грађанима Србије почиње сваког другог у месецу, и траје до десетог дана у месцу, најстарији грађана свој новац могу да очекују већ на самом почетку месеца маја.

од Паланка данас
0 Коментар

Први новац стиже пензионерима из категорије самосталне делатности, а одмах након њих пензију добијају пољопривредни пензионери.Након пензионера из категорије самосталне делатности и пољопривредних на ред долази исплата новца и пензионерима из категорије Војне Републике бивше СФРЈ и онима из категорије Запослени.

Практично, бивши запослени добијају своју пензију сваког 9. у месецу (преко текућих рачуна), 11. марта (на кућне адресе и шалтерима поште).

Пензионерима из категорије самосталних делатности примања лежу од 2. у месецу (преко рачуна), и сваког 4. на адресе и на шалтерима пошта.

Војне пензије се исплаћују сваког 5. у месецу, као и пољопривредни пензионери.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept