Početna » СКОРО ПОЛОВИНА УГОСТИТЕЉА НЕ ЖЕЛИ ДУВАНСКИ ДИМ У СВОЈИМ ЛОКАЛИМ Цигарета неће моћи ни у кафану?

СКОРО ПОЛОВИНА УГОСТИТЕЉА НЕ ЖЕЛИ ДУВАНСКИ ДИМ У СВОЈИМ ЛОКАЛИМ Цигарета неће моћи ни у кафану?

Резултати анкете показали су да чак 43 одсто угоститеља жели да ослободи своје локале дима класичне цигарете, 25 одсто њих то ради из еколошких разлога, 12 одсто јер већина њихових гостију користи бездимне алтернативе, док преосталих 20 одсто као главни разлог наводе бригу о здрављу.

од Паланка данас
0 Коментар

Сви испитаници дозволили су употребу бездимних алтернатива, показују резултати анкете коју је спровела фејсбук страница „Има без дима“.
Највећи број анкетираних, 41 одсто, дозвољава употребу бездимних алтернатива у својим локалима јер не стварају дим као класичне цигарете, већ аеросол, док је 33 одсто локала навело да њиховим гостима, који су непушачи, не сметају алтернативе јер не емитују дим цигарете, те нема смрада на гардароби, коси, кожи, храни.

Шест одсто анкетираних као разлог наводе да су алтернативе постале тренд међу пушачима, док преосталих 20 одсто као разлог наводи то што њиховим гостима не смета мирис и нема утицаја на храну коју припремају. Истраживање је показало да постоји средњи пут, компромисно решење које може задовољити све стране, људе којима смета дим, потом оне који имају потребу да конзумирају неки никотински производ, као и угоститељски бизнис.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept