Početna » СКУПЉА ПУТАРИНА ОД 10. ЈУЛА: Ево како да остварите попуст

СКУПЉА ПУТАРИНА ОД 10. ЈУЛА: Ево како да остварите попуст

Надзорни одбор Јавног предузећа “Путеви Србије” на електронској седници одржаној 2. јула 2024. године, донео је одлуку о измени и допуни Одлуке о висини посебне накнаде за употребу јавног пута, његовог дела и путног објекта (путарина), објављено је у новом броју Службеног гласника од 5. јула.Доносимо вам само поједине измењене цене, а детаљно висину нових путарина можете погледати у галерији:

Београд – Шид 500 динара

Београд – Суботица 800 динара

Београд – Врбас 470 динара

Такође, у одлуци, став 9 наводи се да плаћањем путарине путем уређаја за електронску наплату путарине, физичко и правно лице, корисник моторног возила четврте категорије емисијског разреда „ЕУРО 6”, остварује попуст од 10% који се обрачунава на износ умањен за попуст на електронску наплату путарине од 6%.

Овај став почеће да се примењује 30 дана од дана објављивања због потребних техничких прилагођавања у систему за наплату путарине, наводи се.

Телеграф БизнисYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept